20.11.15

Gezocht! West-Vlaamse jongen tussen 6 en 10 jaar voor hoofdrol in langspeelfilm Cargo

Voor de Vlaamse langspeelfilm ‘Cargo’ is productiehuis De Wereldvrede op zoek naar een jongen met een West-Vlaamse tongval tussen 6 en 10 jaar voor een belangrijke hoofdrol.

De rol betreft het zoontje van een visser. We zijn op zoek naar een jongen die vooral zichzelf is, type ruwe bolster, blanke pit. Ervaring is geen vereiste.

‘Cargo’ is de eerste langspeelfilm van regisseur Gilles Coulier, die eerder o.a. ook de populaire fictiereeks ‘Bevergem’ regisseerde.

'Cargo' brengt het ruwe verhaal van drie broers die hun toevlucht zoeken tot de criminaliteit om het familiebedrijf in de visserij te redden van de ondergang. De passie voor hun vak maar ook voor hun geliefden leidt echter tot wanhopige acties. 

Wie geïnteresseerd is, stuurt een e-mail naar casting@dewereldvrede.be met een korte voorstelling van zichzelf, minstens 2 recente foto's en persoonlijke gegevens (naam, voornaam, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres)

Wie in aanmerking komt voor de rol zal in de loop van de maand december een uitnodiging krijgen om eens langs te komen voor een gesprekje en screentest. Een echte auditie als het ware!

De opnames van ‘Cargo’ zullen in februari/maart 2016 doorgaan in Oostende.