What's going on

read what we are up to

The Journal

15.11.18

Casting call: jonge gymnaste gezocht

De Wereldvrede zoekt ervaren gymnastes (9 à 14 jaar) voor een rol in de kortfilm van Leo Van Dijl. Acteerervaring is niet vereist.
Read more
05.11.18

Bevergem op Netflix

Bevergem is beschikbaar op Netflix. De acht afleveringen plus de 'making of' zijn te zien via de streamingdienst in Vlaanderen en Nederland. De reeks uit 2015 (het eerste project van De Wereldvrede) werd oorspronkelijk uitgezonden op Canvas. Gilles Coulier regisseerde de reeks en schreef ook mee samen met Wannes Cappelle, Dries Heyneman en bedenker Bart Vanneste. 
Read more
04.10.18

Albatros featured at CONNeXT

Albatros (8 x 52’) will be pitched at this years CONNeXT, bringing together international distributors, sales agents and festival curators with the cream of Flemish filmmaking talent. The project pitch of Albatros will take place on Wednesday October 10 in Kinepolis Ghent.
Read more
17.09.18

Soundtrack Cargo wint Ensor

Op het gala van De Ensors in Oostende is de soundtrack van Cargo in de prijzen gevallen. Liesa Van der Aa mocht voor de filmmuziek een beeldje in ontvangst nemen.
Read more
29.08.18

10 nominaties voor de Ensors!

Cargo, het langspeelfilmdebuut van mede-oprichter Gilles Coulier, heeft maar liefst 10 nominaties in de wacht gesleept voor De Ensors. Die vernieuwde film- en televisieprijzen worden uitgereikt op zaterdag 15 september in het Kursaal in Oostende.
Read more
31.05.18

Gilles Coulier tekent bij straf Brits talent agency

Co-opperhoofd van De Wereldvrede Gilles Coulier ondertekende deze week een contract bij het Britse Independent Talent Group. Het agency vertegenwoordigt o.a. regisseurs Danny Boyle en Nicolas Winding Refn en acteurs Anthony Hopkins, Gillian Anderson, Daniel Craig, Thandie Newton en Orlando Bloom. Sinds de lancering van zijn opmerkelijk speelfilmdebuut 'Cargo' en de reeks 'De Dag' kwam Coulier zo in het vizier van het Britse talent agency. 
Read more